Livingul - centrul locuintei:

Livingul poate fi atat spatiul formal si perfect in orice moment, folosit pentru primirea musafirilor, dar si locul in care se reuneste familia, spatiul relaxant pentru a vedea un film sau pentru a citi o carte.

 

Intr-un living clasic sunt puse in valoare cele mai importante elemente ale casei: mobilier, carti, obiecte de decor, tablouri, cel mai adesea intr-un mod simetric. In stilul clasic de amenajare a livingului se regaseste canapeaua, incadrata de doua fotolii, masuta cu o veioza sau o masuta de cafea, biblioteca.

Stilul de design modern retine elementele clasice esentiale precum eleganta mobilei si materialele de calitate, dar aduce in plus culoare si libertate de miscare.

 

Mobilier la comanda Bucuresti living simona

 

Indiferent de stilul adoptat, livingul este centrul locuintei.

Livingul este locul in care petrecem timpul liber, cu familia si prietenii, locul in care ne desprindem de problemele si stresul cotidian.

 

Mobilier la comanda Bucuresti living3

 

Mobilier la comanda Bucuresti Mobilier la comanda Bucuresti

 

Etapele conceperii mobilierului pentru living room:

Discutia cu beneficiarului pentru a identifica nevoie si asteptarile pentru acest mobilier;

Masuratori pentru a adapta perfect mobilierul la spatiu existent;

Proiectarea mobilierului si prezentarea propunerilor clientului;

Productia;

Montajul si reglajele necesare.

 

Alte Servicii Oferite:
Reconditionare mobilier
Decoratiuni

 

 

 

 

Mobilier :

Parteneri :

 

Contact: office@doriongroup.ro

0723.7200.43
Bucuresti / Ilfov

 

 

 

Cuvinte cheie:

amenajari interioare, seminee, granit, mobilier, office, birou, mobilier, decoratiuni, scaune, mese, bucatari, dormitoare, sufrageri, camere copii, canapele, fotoli, modular, furniture, desk, stone, scari, pardoseli, usi, ferestre, gresie, faianta, sertare, blaturi, obiecte de decoratiuni, decoratiuni, mdf, pal, balamale, pfl, placaj, placari, marmura, sculpturi,tapiterie, mobilier tapisat, canapele pe comanda,