Bucataria este primul loc unde ne simtim acasa.

Dintotdeauna, bucataria este unul dintre cele mai importante spatii din casa, nu numai locul unde gatim si pregatim mancarurile preferate, ci si locul unde ne regasim in familie. Locul unde petrecem, povestim si ne relaxam. De aceea, bucatariile concepute de specialistii Dorion asigura tot confortul necesar desfasurarii treburilor casnice, intr-o ambianta degajata.

 

Mobila de bucatarie este gandita de noi ca un ansamblu unitar, menit sa dezvolte spatiul disponibil, sa ofere toate caracteristicile importante: confort, utilitate, armonie, libertate de miscare, comoditate.

 

Mobilier la comanda Bucuresti Mobilier la comanda Bucuresti

 

Spatiul dedicat bucatariei de multe ori a fost, si mai este inca condamnat la dimensiuni imposibile, doar cativa metri patrati, desi deserveste activitati esentiale traiului nostru: depozitarea alimentelor si a multiplelor ustensile de gatit, pregatirea (curatare, tocare, etc), prepararea (fierbere, coacere, prajire). Iar apoi, cel mai impotant moment: savurarea mancarurilor rezultate.

Pentru un spatiu atat de important, chiar si cand are dimensiuni imposibile, intotdeauna solutia este realizarea mobilierului personalizat, pe comada, astfel incat sa devina in final ansamblul armonios in care se regasesc toate caracteristicile de mai sus.

Mobilier la comanda Bucuresti Mobilier la comanda Bucuresti

 

Mobilier la comanda Bucuresti Mobilier la comanda Bucuresti

 

Etapele conceperii mobilierului pentru bucatarie:

Discutia cu beneficiarului pentru a identifica nevoie si asteptarile pentru acest mobilier;

Masuratori pentru a adapta perfect mobilierul la spatiu existent;

Proiectarea mobilierului si prezentarea propunerilor clientului;

Productia;

Montajul si reglajele necesare.

 

Alte Servicii Oferite:
Reconditionare mobilier
Decoratiuni

 

 

 

Mobilier :

Parteneri :

 

Contact: office@doriongroup.ro

0723.7200.43
Bucuresti / Ilfov

 

 

 

Cuvinte cheie:

amenajari interioare, seminee, granit, mobilier, office, birou, mobilier, decoratiuni, scaune, mese, bucatari, dormitoare, sufrageri, camere copii, canapele, fotoli, modular, furniture, desk, stone, scari, pardoseli, usi, ferestre, gresie, faianta, sertare, blaturi, obiecte de decoratiuni, decoratiuni, mdf, pal, balamale, pfl, placaj, placari, marmura, sculpturi,tapiterie, mobilier tapisat, canapele pe comanda,